Theme Settings
Filtros
.
Euskal Sagardoa Gurutzeta
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.
Deskribapena
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak izan ditzake |
Gatza | 0,2 g |
Sagardotegia Gurutzeta
Gurutzeta sagardotegiak egitasmo berri bati ekin dio, 4. belaunaldiari bere lan-jardueraren amaiera eta erretiroa hartzeko garaia badatorkiola aurreikusita. Horrela, erabaki du 2023ko txotx denboraldia Donostiako Alde Zaharreko Txuleta jatetxearen ardura daraman Ander Esarte sukaldari bikainaren eskuetan uztea.
Gisa horretara, alde batetik, errelebo faltari egingo dio aurre eta, bestetik, Gurutzetak etorkizun oparoa izan dezan bermatuko du, tradizioari eutsiz, beti ere. Urte osoan, gainera; jatetxe gisa ere irekita jarraituko baitu.
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.