Filtros
Filter By
Kategoriak
131 produktu daude.
Active filters
Musker zider natural bat da, % 100 Euskal Sagardoa J.D.-ra bideratutako bertako sagarrarekin egina.
Sagarrez egindako ozpin naturala. Sagarrak eta sagardoak dituen ezaugarri eta onurak biltzen dituena.
Sagardo naturala oinarri hartuta, botilan bigarren artzidura eraginda sortzen den Sagardo Natural Aparduna.
Agortuta, sagardo hau erosi nahi baduzu jar zaitez gurekin harremanetan: sagardotegia@oiharte.com
Produktu naturala, ekologikoa eta alkoholik gabekoa da.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala, Euskal Sagardoaren ezaugarri guztiak betetzeaz gain, sagastitik botilaraino, araudi ekologikoa betetzen duena; hau da, inolako produktu kimikorik gabea.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.
Sagardo sagarren muztio naturalaren artziduratik lortutako edaria, milaka urtean Euskal Herrian egin eta kontsumitu dena.
Ausardiak deskribatzen du Urtebi Handi sagarrez ekoiztutakoSagardo sagar-bakar hau; ausarta eta konplexua.
Zerainen, Markesaren lurretan landaturiko sagasti ekologikoko uzta.
Errezil sagarrarekin egindako sagardoa berezia.
Betiko sagardorako basoa aurkezten dizuegu. Beira fin batez egina, zabala eta luzea sagardoaz ondo gozatzeko.
Sagardo kontsumoan tendentzi berria. Kaxa bat 6 edalontziekin.
Saizar familiak likore preziatu hau egiteko ohiturari eusten dio. % 40ko alkohola duen sagardo destilatua da Sagardoz.
Sagastitik botilaraino, araudi ekologikoa betetzen duen muztio pasteurizatua da, Sagar Zuku Ekologikoa.
Sagar Zuku pasteurizatua, inongo azukrerik gehitu gabe egindako Sagar Zuku Naturala.
Urtebi Txiki sagarrez egina.
Iparla Lupulodun sagardoa: Hernani eta Astigarragako sagarrez eta Bidarraiko Arkatza lupulo motaz egina. Ipa-rla izena Bidarraiko mendiak ematen dio izena IPA sagardo honi.
Alaitasunak deskribatzen du Txalaka sagarrez ekoiztutakoSagardo sagar-bakar hau; gaztea, zitrikoa eta freskoa.
Sagar Krash - Limoia Euskal Sagardoa Jatorri Izendapenarekin (%95) Euskal Herrian hazitako sagarrekin eta fruta zukuarekin egindako edari freskagarria da.
Sagar Krash - Sagarra Euskal Sagardoa Jatorri Izendapenarekin (%95) Euskal Herrian hazitako sagarrekin eta fruta zukuarekin egindako edari freskagarria da.
Brut nature sagardo natural aparduna, Otaño-Goikoetxea familiak Petritegi baserrian egina, botilan bigarre irakinaldi bat emanez.
Hernaniko Muntto sagastiko Urtebi Haundi eta Moko sagar barietatez egina.
Antonino Lupulodun sagardoa: 2021 uztako Hernaniko sagarrez eta Hernanin egindako lupuloz egina. Aspaldian Antonino Pagolak egiten zuen lupulodun sagardoari goratzarre eginaz egindako sagardoa.
Suharrak deskribatzen du Goikoetxe sagarrez ekoiztutakoSagardo sagar-bakar hau; iraunkorra eta sentsuala.
Sagardo natural apardun estra-lehorra, Otaño-Goikoetxea familiak Petritegi baserrian egina, metodo tradizionala edo champenoise erakoa erabilita, hau da. bigarren irakinaldia botilan emanda.
Goierrin ekoiztutako sagarrez egina, Errezil Sagarrez nagusiki. Haritz egurrean ondua
Sagardo natural aparduna brut nature 18 hilabetez ondua, Otaño-Goikoetxea familiak Petritegi baserrian ekoiztua, botilan emandako bigarren irakinaldiaren bitartez.
Sagar eta ezti edari hartzitua. Bertako sagar eta ezti ekologikoaz ekoiztua.