Theme Settings
Filtros
.
Sagardoa Alai Petritegi
Alaitasunak deskribatzen du Txalaka sagarrez ekoiztutakoSagardo sagar-bakar hau; gaztea, zitrikoa eta freskoa.
Deskribapena
Osagaiak
%100 bertako Txalaka sagarrak, irailean AstigarragakoMiñegi baserrian eta Askizuko Agote-Txiki baserrianhautatutako bi sagastietan bildutakoak, Euskal SagardoaJatorri Deiturari atxikiak.
Ezaugarriak
Txalaka sagar berde-horixka da, garratza eta urtsua. Sagardohonekin Txalakaren nortasuna eta alaitasuna islatu nahi izanditugu, Alai bezalako produktu berezi eta paregabea zurekinpartekatzeagatik sentitzen duguna bezelakoa.
Dastatze-oharra
Ikusmena. Kolore horia tonu berdeskekin eta presentziadotorea.
Usaimena. Fruta zuriaren lurrin nabariak, hala nola sagarraeta udarea.
Dastamena. Fruta-zirrara atsegina, garraztasuna etafreskotasuna, Petritegiko sagastian txalaka bati koskegitearen poza bezalako sensatzioak.
Zerbitzua
Kopa batean zerbitzatu, 10ºC eta 13ºC arteko tenperaturan.
Informazio osagarria
Alkohol bolumena: % 6 bol.
Sulfitoak ditu.
Ez du glutenik. Dieta beganorako egokia.
Sagardotegia Petritegi
Bizi ezazu esperientzi gastronomiko paregabe bat XVI. mendeko dolare baserri batean! Petritegi, sagardogintzaren kultura bizirik mantenduz.
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.