Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

Oiharte 3,0º Sagardoa

4,00 €
BEZ barne

Alkohol graduazio baxuko sagardoa.

Kopurua

Deskribapena

Zeraingo Oiharte Sagardotegian ekoiztutako alkohol graduazio baxuko sagardoa. Azukre natural kopuru txikia duen sagar muztioa irakinda lortutako sagardoa da. Azukre kantitate gutxiko muztio hau irakinda, 3ºko sagardoa lortzen dute. Euskal Sagardoa J.D. egiteko erabiltzen diren sagarrekin ekoitzitako sagardoa da honako hau. Eduki dezakeen sedimendua, sagardo naturalaren ezaugarria da. 10º-11ºC-tan edatea gomendatzen da.

Sagardotegia Oiharte

XVIII. mendeko baserriaren arima eta xarma dario Oihartek, eta gaur egungo erosotasun guztiak ditu, 2002an eraberritu eta Nekazal Etxea jarri zutenetik. Sagardotegiaren bodega berria, azken teknologiako makinariaz horniturik, Nekazal etxearen ondoan kokaturik dago. Bilbo, Iruña, Donostia eta Gasteiztik gutxi gora-behera distantzia berdintsura kokatuta dago, Goierriko bihotzean, Zerainen. Natura maite dutenek eta Euskal Herriko txokorik ederrenetakoan lasaitasuna bilatzen dutenek etxeko giro epela aurkituko dute Oiharten.

Euskal Sagardoa D.O.

EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

You might also like