Theme Settings
Filtros
.
Oiarbide Sagardo Naturala
Sagardo sagarren muztio naturalaren artziduratik lortutako edaria, milaka urtean Euskal Herrian egin eta kontsumitu dena.
Deskribapena
CO2, azukre eta urik gehitu gabeko sagardo naturala, Sagardo naturalaren legedi zehatzak agintzen duen moduan. Sagar nahasketa egokiak eta etxe bakoitzaren esperientziak sagardo natural abaniko zabala eskaintzen digu, kontsumitzailearen gozagarri.
Generazioz generazio hobetuz joan den eta etxeko izaera erakusten duen Sagardoa, esperientziaren etxeko produktua.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak izan ditzake |
Gatza | 0,2 g |
Sagardotegia Oiarbide
Sagardoa betiko erara egiten den sagardotegi zahar eta tradizional honetan egindako bisitak historian zehar pausu bat egitea bezalakoa da.
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.