Theme Settings
Filtros
.
Sagar Krash - Sagarra lata
Sagar Krash - Sagarra Euskal Sagardoa Jatorri Izendapenarekin (%95) Euskal Herrian hazitako sagarrekin eta fruta zukuarekin egindako edari freskagarria da.
Deskribapena
ARTISAUA ETA BERTAKOA: Otaño familiaren belaunaldi berriak egiten du sagardo hau gure Astigarragako Petritegi upategian, Euskal Herrian hazten diren sagar garratz, gozo eta mingotsen barietate onenak hautatu ondoren.
FRESKAGARRIA: Sagar Krash Manzana edari arina da, alkohol gutxikoa, orekatua eta karbonazio atsegina duena.
MOMENTUAK: Sagar Krash - Sagarra sagardo aproposa da hamaiketakoa, afterwork edo "arratsalderako" momentuan partekatzeko.
KONTSUMOA:
- Ez dauka glutenik.
- Dieta beganorako egokia.
- Vol. %4,5
- Tenperatura hotzean edateko, 5 ºC eta 7 ºC artean.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak ditu |
Gatza | 0,2 g |
Sagardotegia
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.