Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

Euskal Sagardoa Saizar

3,40 €
BEZ barne

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.

D.O. Euskal Sagardoa

Kopurua

Deskribapena

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g Sulfitoak ditu
Gatza 0,2 g

Sagardotegia Saizar

Sagardotegiaren sarreran topo egingo duzu altzairuz egindako fatxadarekin bere sagastiez inguratuta eta sagardotegi honen filosofiaren lehen panoramika hartuz: etorkizunari lotutako tradizioa. Mende erdia igaro da Esteban Lertxundik Olivia Ibarguren emaztearen baserrian jauzi profesionala egin zuenetik. Hurrengo bi belaunaldiek daramate gaur egun etxearen erritmoa. Napoleon, Esteban eta Ramonek, euren emazte, seme-alaba eta lantalde handi batekin batera, Saizar taldeak. 2000tik aurrera, sagar ekoizpena eta ondorengo sagardo elaborazioa handitu egin dira. 2004. urtea inflexio-puntua izan zen berezko eta kalitatezko sagarraren ekoizpena nabarmen handitzeko orduan. Harrezkero, ez da gelditu. Etxeko sagarraren eta bertako sagarraren aldeko apustua argia izan da, eta pixkanaka gora egin du. Azken txertaketa estrategikoa jarduera turistikoa izan da, sagardotegia dibertsifikatuz eta upeltegira bisita gidatuak eskainiz, landa ostatua, besteak beste.

Euskal Sagardoa D.O.

EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

You might also like

Prezioa: 22,75 € Erosi
Prezioa: 1,80 € Erosi