Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

Euskal Sagardoa Eguzkitza

2,89 € 3,40 € Save 15%
BEZ barne

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.

D.O. Euskal Sagardoa

Kopurua

Deskribapena

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g -
Gatza 0,2 g

Sagardotegia Eguzkitza

Eguzkitza baserrian sagardoa aspaldidanik egin izan da eta 90. hamarkadan ekin zion sagardotegi jarduerari. Bertan daude ikusgai tolare zaharra eta garai batean sagardoa egiteko erabiltzen zituzten hainbat tresna ere.

Eguzkitza Sagardoa gaur egungo makinariaren abantailak aprobetxatuta egiten da, baina antzinako ohiturak mantenduz. Produkzio handia ez denez, sagardoa Tolosaldeko sagarrarekin egiten da. Sagardotegian dastatzeko aukeraz aparte, urte osoan dago botiletan salgai.

Tolosako erdigunetik minutu gutxira dagoen sagardotegi honek ohikoa den sagardotegiko menua eskaintzen du. Elbarrientzako egokituta dago eta bi jangeletan berogailua dago jendeak lasai eta gustura goza dezan.

Euskal Sagardoa D.O.

EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.