Euskal Sagardoa Akarregi

3,40 €

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.

Deskribapena

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g Sulfitoak ditu
Gatza 0,2 g

Euskal Sagardoa J.D.

EUSKAL SAGARDOA J.D., %100 tokiko sagarra!

Sagardo natural kalitate handikoa, 100% bertako sagarrekin egina. Herriko sagarrekin egindako sagardoa da, lurrean sortutako barietateak erabiliz, milaka urtez hobetu eta zainduak izan direnak. Produktu autoktonoen erabileraz gain, Euskal Sagardoa jatorri-deituraren oinarria kalitatea da: ziurtagiria daramaten sagardo guztiek kontrol analitiko fisiko-kimiko eta organoleptiko zorrotzak gainditu behar dituzte.

Kalitate handiko sagardoa, 100% bertako sagarrekin egina; jatorriak eta jakintzak ematen duten segurtasunarekin. Etorkizuneko apustua sektorearentzat.

Sagardotegia Akarregi

Akarregi Sagardotegia Hernaniko Akarregi auzoan dago kokatua, eta sagardoa egin eta saldu du 1700 urteaz geroztik. 2006an nagusi aldaketa izan zen, eta Jon Peñak hartu zuen sagardotegiaren gidaritza. Produkzio txikiko sagardotegia da, produktuari eta zerbitzuari arreta berezia jartzen diona. Gaur egun, urte guztian zabaltzen du, txotx garaian, txotxeko sagardoari, eta, txotx garaiaz kanpo, botilako Akarregi Euskal Sagardoari, garrantzia emanez.

Astigarragako Arraspiñe baserriko sagarrarekin egiten du Euskal Sagardoa.

Loading...