Theme Settings
Filtros
.
Euskal Sagardoa Akarregi
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.
Deskribapena
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak ditu |
Gatza | 0,2 g |
Sagardotegia Akarregi
Akarregi Sagardotegia Hernaniko Akarregi auzoan dago kokatua, eta sagardoa egin eta saldu du 1700 urteaz geroztik. 2006an nagusi aldaketa izan zen, eta Jon Peñak hartu zuen sagardotegiaren gidaritza. Produkzio txikiko sagardotegia da, produktuari eta zerbitzuari arreta berezia jartzen diona. Gaur egun, urte guztian zabaltzen du, txotx garaian, txotxeko sagardoari, eta, txotx garaiaz kanpo, botilako Akarregi Euskal Sagardoari, garrantzia emanez.
Astigarragako Arraspiñe baserriko sagarrarekin egiten du Euskal Sagardoa.
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.