Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

Sagardo Naturala Ageri

2,80 €
BEZ barne

Sagardo sagarren muztio naturalaren artziduratik lortutako edaria, milaka urtean Euskal Herrian egin eta kontsumitu dena.

Kopurua

Deskribapena

CO2, azukre eta urik gehitu gabeko sagardo naturala, Sagardo naturalaren legedi zehatzak agintzen duen moduan. Sagar nahasketa egokiak eta etxe bakoitzaren esperientziak sagardo natural abaniko zabala eskaintzen digu, kontsumitzailearen gozagarri.

Generazioz generazio hobetuz joan den eta etxeko izaera erakusten duen Sagardoa, esperientziaren etxeko produktua.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g -
Gatza 0,2 g

Sagardotegia Ageri

Lezon kokatua, 2021ean erabaki zuten Ageri Sagardotegia sortzea Munduate anai-arrebek, familiaren laguntza. Bertako sagastiak eta beren sagardoaren ekoizpen profesionala izan dira Iratiren helburu, etxetik dakarren tradizioari segi ahal izateko eta balio erantsia emateko. Paraje dotorean Jaizkibel mendiaren magalean dituzte sagastiak. Ilusioa eta lanerako grina dira lanera aurrera egiteko etxe honen indargune nagusiak. Ageri sagardotegia sagardo ekoizpenean soilik oinarritutako sagardotegia da.

Euskal Sagardoa D.O.

EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.