
Altuna Euskal Sagardoa JD
100% euskal sagarrez egindako sagardo naturala.
Deskribapena
Altuna Sagardotegian, Urnietan, egindako Euskal Sagardoa. Gorputz handiko sagardo orekatua da. Urtebe txiki, urtebi haundi, moko eta goikoetxe sagarrekin egindako sagardoa.
Etxe inguruko sagastietan jasotako sagarrez egina.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
| Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
| Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
| Grasak | 0,0 g | |
| Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
| Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak ditu |
| Gatza | 0,2 g | |
Euskal Sagardoa J.D.
EUSKAL SAGARDOA J.D., %100 tokiko sagarra!
Sagardo natural kalitate handikoa, 100% bertako sagarrekin egina. Herriko sagarrekin egindako sagardoa da, lurrean sortutako barietateak erabiliz, milaka urtez hobetu eta zainduak izan direnak. Produktu autoktonoen erabileraz gain, Euskal Sagardoa jatorri-deituraren oinarria kalitatea da: ziurtagiria daramaten sagardo guztiek kontrol analitiko fisiko-kimiko eta organoleptiko zorrotzak gainditu behar dituzte.
Kalitate handiko sagardoa, 100% bertako sagarrekin egina; jatorriak eta jakintzak ematen duten segurtasunarekin. Etorkizuneko apustua sektorearentzat.
Sagardotegia Altuna
Sagardoa egiten urte asko daramazkien sagardotegi tradizionala.

