Theme Settings
Filtros
.
Mizpiradi Euskal Sagardoa
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.
Deskribapena
Euskadin Ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak ditu |
Gatza | 0,2 g |
Sagardotegia Mizpiradi
Andoainen, Leizotz auzoan dago kokatuta Mizpiradi Sagardotegia. Historian zehar gorabehera handia izan duen baserria izan da. Baserrian Esnaola familia sartu zen Jon Mikelen birraitonarekin, eta ordutik, familian darrai etxeak berak eta baita sagardogintzarekiko afizioak ere. Baserrian betidanik egin dute sagardoa. 2000. Urtean berriz, baserria berritu egin zuten eta ganadua izatetik Sagardogintza ofizio izatera pasa ziren. Egun Jon Mikel gazteak darama etxearen martxa, amaren babesarekin. Angel Maria bere aitak erabaki zuen Sagardogintzaren bidea hartzea Mizpiradi baserrian eta semeak ilusioz jarraitu dio bide horri.
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.