Theme Settings
Filtros
RECENT POSTS
-
SAGARDO EGUNA - MARTUTENE sep 08, 2022
-
SAGARDO EGUNA - OÑATI sep 08, 2022
-
SAGARDO EGUNA - EIBAR sep 08, 2022
-
SAGARDO EGUNA - IRURA sep 08, 2022
.
Euskal Sagardoa Tximista
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.

Deskribapena
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | - |
Gatza | 0,2 g |
Sagardotegia Tximista
Euskal Sagardoa Jatorri Deitura ekoizten dugu. Tximista, Ordiziaren erdigunean dagoen tolare sagardotegia da, Idiazabal gaztaren lurraldearen bihotzean dago kokatua hain zuzen ere. Jangelak, berogailua eta 140 pertsonentzako lekua du, eta gainera, aparkalekua dago ondoan eta tren geltokitik gertu dago.
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.