Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

Euskal Sagardoa Tximista

3,40 €
BEZ barne

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.

D.O. Euskal Sagardoa

Kopurua

Deskribapena

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g -
Gatza 0,2 g

Sagardotegia Tximista

Euskal Sagardoa Jatorri Deitura ekoizten dugu. Tximista, Ordiziaren erdigunean dagoen tolare sagardotegia da, Idiazabal gaztaren lurraldearen bihotzean dago kokatua hain zuzen ere. Jangelak, berogailua eta 140 pertsonentzako lekua du, eta gainera, aparkalekua dago ondoan eta tren geltokitik gertu dago.

Euskal Sagardoa D.O.

EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.