Theme Settings
Filtros
.
Sagardo Ekologikoa Ekain
Sagardo sagarren muztio naturalaren artziduratik lortutako edaria, milaka urtean Euskal Herrian egin eta kontsumitu dena.
Deskribapena
CO2, azukre eta urik gehitu gabeko sagardo naturala, Sagardo naturalaren legedi zehatzak agintzen duen moduan. Sagar nahasketa egokiak eta etxe bakoitzaren esperientziak sagardo natural abaniko zabala eskaintzen digu, kontsumitzailearen gozagarri.
Generazioz generazio hobetuz joan den eta etxeko izaera erakusten duen Sagardoa, esperientziaren etxeko produktua.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | - |
Gatza | 0,2 g |
Sagardotegia Ekain
Bizitza lasai eta jasangarriaren aldeko apustua egin duen familia dugu Aitor eta Iratxerena. Baserriaren lurretan sagastiak landatzea izan zen Aitorrek eman zuen lehen pausua, gurasoen bultzada eta laguntzarekin. Sagastiak jarri eta sagardo munduak tentatuta eman zuen bere lehen ekoizpena egiteko pausua. Ordutik hona bertako eta kalitatezko Euskal Sagardo Ekologikoa izan da etxe honen produktu izarra eta etorkizunerako apustua. Baserriko bizitza estimatzen duen bikote honek etxeko ateak zabalik ditu beren etxeko ohitura eta bizimodua gustu duenari erakusteko: sagastiak, dastatzea, elaborazio gunea. Slow life deritzon filosofia eta bakean murgiltzeko paradarik aproposena!
Euskal Sagardoa D.O.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.